Ei onnistu oikein mikään, ei valokuvaaminen eikä jouluvalmistelutkaan. Mieli on jotenkin vaan tyhjä. Aika kuluu netissä ja sukkia neuloessa. Valmista vaan tulee niin kovin vähän ja hitaasti.

Tällaiset kummalliset langat löysin eilen kirpparilta. Ei tietoa nimestä tai materiaalista. 50/50 villa/polyamidi veikkaisin tai ainakin jotakin sinnepäin. Oivallista sukiksi. Niinpä sitten aloin heti neuloa 3½ puikoilla, varpaasta ylöspäin ja tiimalasikantapäällä. Paljon muuta tärkeämpää tekemistä olisi ollut, mutten osaa nyt keskittyä kuin neulomiseen, jos siihenkään.

21445.jpg

Eriparisukat pätkävärjätystä nimettömästä langasta

Aikeissani oli tehdä näihin sellainen italialainen päättely, mutten löytänyt muuttolaatikoistani juuri kaipaamaani päättelyohjetta eikä netin saksankielisen ohjeen pienehköt kuvat paljon auttaneet pähkäilyyn. Päättelin sitten yksinkertaisesti kaikki silmukat nurin. Joustaa kyllä riittävästi, muttei ole niin ammattimaisen näköinen reuna.

Opettelen joskus paremmalla ajalla. Milloinkahan?

Kamerankäyttämistäkin pitäisi opetella, kun kaikki kuvat on noin huonoja. Voi tietty olla, että olisi asiaa optikollekin. Silmälasini täyttävät pian viisi vuotta.