Uskomatonta, että kävijöitä riittää, vaikken ole kirjoittanutkaan oikeastaan koko kesänä ja sitäpaitsi uusia neuleblogejakin on tullut kuin sieniä sateella. Siispä laita kommentti, jos satut olemaan tuo kymmenestuhannes kävijä.

Olin viime viikolla lomalla Helsingissä. Matkaohjelmaan kuului muun muassa lapsuusaikaisten paikkojen katsastelua, Maija Isolan näyttely Designmuseossa ja ostosreissu MENITAAN. Voi, kuinka rakastuinkaan tuohon lankapuotiin. Kaikkiin lankoihin pääsi "käsiksi" ja vaikkei myymälä niin suuri ollutkaan, tuntui olevan selkeä järjestys ja runsaat valikoimat. Myyjätkään eivät hyökänneet kimppuun, vaan sai rauhassa katsella ja hiplata.

Ostin vähän yhtä jos toistakin. Osa tuli neulotuksi auton takapenkillä ihan valmiiksi asti, mm. huivi miniälle valkoisesta  Sandnesin Funnysta. Sain myös vihdoin kaipaamaani Huopasta, jota on puuttunut (jo puolisen vuotta, koska Turun kaupoista en ole joulun jälkeen löytänyt) yhden peukalon verran huovutetuista tumpuista. Tumpuista tuli aikas pienet ja kovat, vaikken pessyt kuin 40 asteessa ja ilman loppulinkousta. Tuli aika veikeä pinta, vähän sellainen kiharainen. En älynnyt ostaa hahtuvaa Suomen reissulla, mitä suuresti kadun. Ruotsista ei tunnu löytyvän kuin lovikkalankaa eikä se passaa pojanpojan villavaippapöksyiksi. Meidän kylässä on kyllä puoti, joka myy Ruskovillan tuotteita, muttei hahtuva kuulu sortimenttiin olemattoman kysynnän vuoksi. Tilaamaan en kyllä ala. Postimaksun hinnallahan käväisen vaikka Turussa, kunhan vaan töiltäni kerkiän.

Tämä riittänee tällä kertaa. Mulla on flunssa ja aivan voimaton olo. Se ilmenee muunmuassa siten, ettei millään jaksaisi käsivarsia kohottaa saati näppäimiä näpytellä. Pää on kumman tuntuinen ja kirjoittaessa kaikki lauseet kuulostavat oudoilta.