Olen ollut neljä viikkoa kesälomalla. Puutarhamökillä, jossa ei sähköä, ei nettiä, aika kuluu ulkosalla aamuvarhaisesta iltamyöhään ja käsille on paaaljon muutakin tekemistä kuin neulomukset. Siispä ei ole ollut mitään päivitettävääkään. Tänään käänsin kompostit, pilkoin saunapuita ja tulin "kaupunkikotiin" ompelemaan uudet mökkiverhot ja - pesemään koneellisen pyykkiä ja tietysti lataamaan akkuporakoneiden akut.

Olin lomallani viikon myös koto-Suomessa. Aika kului yhtä päivää (KIP) lukuunottamatta poikieni luona ja aivan liian nopeasti kuten aina. Unto, pojanpoika, kasvaa ja on niiin ihmeellinen kuin eka lapsenlapsi konsanaan. Sain jopa olla yölapsenvahtina. Yöstä en kyllä muista mitään, koska me vaan nukuttiin.

Elämys oli myös opiskelevan "miniäni" Fashion Show. Upeita itsesuunniteltuja ja -toteutettuja asuja, taitavat mannekiinit ja hyvä valaistus ja musiikki. Yleisöäkin oli kohtalaisesti. Kaikki kuulemani kritiikki erittäin positiivista.

KIP-päivänä tapasin turkulaisia neulojia ja neulovan ystäväni Lauran. Lauran blogissa onkin niin seikkaperäinen selostus päivästä, etten sitä sen enemmin kommentoi kuin, että kivaa oli. Lauran tapaaminen jännitti, ihan turhaan kylläkin, sillä hän osoittautui livenä vielä paljon viehättävämmäksi kuin olin viestin perusteella käsittänyt.

Suunnistan taas mökille enkä lupaa neuloa tai päivittää blogiani kuin satunnaisesti. Vaikka lomani loppuukin, aiomme jatkaa mökillä asustelua aina syksyyn asti. Työmatkanikin pitenee vain 15 kilometrillä.