Tällainen sievä lankakerä saapui postissa tänään. Olin se onnekas, joka osui saapumaan Vikatikkejä-blogiin 5000:ntenä vierailijana. (Pahus, olen unohtanut, kuinka lukusanat kirjoitetaan, kun on kyseessä järjestysnumerot.) Lanka on GarnStudion Eskimo. Ihanan pehmoista ja täyttä villaa. Aah. Kiitos Kvilla!

14872.jpg

Tästä tulee ihana pipo!

Esittelen teille vain ja ainoastaan isoja kuvia, koska en niitä osaa sievästi pienentää ilman että muuttuisivat suttuisiksi. Enkä jaksa nyt alkaa opetella. Sitten, kun mulla joskus on oma kamera ja tietokone, aion paneutua kuvankäsittelyyn.

Yksi valmistunut työkin on ja sata keskeneräistä ja pää pullistelee ideoita, jotka eivät mahdu yhtäaikaa ulos. Osa niistä sitten kuolee sinne pääkopan sisälle, valitettavasti. Kaikkea pitäisi ehtiä kokeilla ja työstää samanaikaisesti ja se taas on mahdotonta, ainakin ansiotyön ohella. Sitäpaitsi iän myötä olen tullut paljon hitaammaksi kaikessa ja kärsimättömämmäksi.

Mikä valmistunut työ, kyselee jo Mari-miniä. No, on se se tai ne. En ehtinyt/jaksanut postiin tänäänkään enkä lupaa ehtiväni huomennakaan. Mutta jouluksi lähetän tai vähän ennen.

14875.jpg

Unton hahtuvabögätpä tietenkin