Ekat villavaippahousut Untolle valmistuivat. Oli niin kiire saada ne tämän illan postin mukaan, että kuvaaminen unohtui. Perjantaina varmaan sitten kuvakin nähtävissä täällä . Neuloin  kaksinkertaisesta hahtuvasta housuosan 40 cm:n  ja lahkeet 30 cm:n Addipyöröillä (5mm:n). Yllättävän helppoa oli käyttää tätä superlyhyttä pyöröpuikkoa. Joutuisaa neuomista, enkä pois puikkoja antaisi. Päinvastoin - näitä pitää saada joka kokoa!

Mitäs muuta kertoisin?

Tilkkupeittoprojektin tilkut on höyryttämistä vaille valmiit. Kertokaa hyvät ystävät, kuinka te saatte jämälankatilkuista tismalleen 20cm x 20cm. Minulta ei keskeneräisen tilkun mittaaminen (luotettavasti) onnistunut. Yhtä neulomista ja purkamista se oli. Kun sitten aloitin seuraavan tilkun eripaksuisella langalla, en voinut edes edellistä hyödyntää mallitilkkuna. Kaikista tuli sitten vähän sinnepäin. Syynä ehkä, että neuloin pyöröillä, jotka aina vääntävät työtä vähän kaarelle. Tai sitten olen vain tullut vanhaksi, yhyy.

Seuraavaksi työksi olen ajatellut sukkavaihtosukkaa, mystery 2:sta (on jo puikoilla) ja lisää hahtuvapöksyjä. Pari villatakkiakin täytyisi ehtiä väkertää pukinkonttiin.

Jospa sitten vaan neulomaan.