21543.jpg

Kolme erilaista sukkaa ja sama lanka

Vasemmanpuoleisin sukka on neulottu 40 s:lla ja oikeanpuoleiset 44 s:lla. Mutta mikäpä selittää näiden kahden samalla silmukkamäärällä neulotun eroavaisuudet? Ihmeellistä, eikö totta?

Kiitos sukkavaihdon olen yhtäkkiä ihan oikeasti innostunut neulomaan sukkia. Aikaisemmin pidin sellaista vähän näpertelynä. Nyt voisin neuloa vaikka kaikki maailman sukkamallit ja keksiä vielä vähän lisää.

Tämä neuleblogien seuraaminen ja bloggaaminen on kyllä tuonut paljon sisältöä neule-elämääni. Mistäköhän kaikki oikein alkoikaan? En oikein muista yksityiskohtia enää. Vuosi sitten syksyllä Tukholman käsityömessuilla joku kuitenkin tuuppasi minulle lehtisen www.sysidan.se käteen ja sieltä kaikki alkoi. Eksyin ensin täkäläisiin blogeihin ja yhtäkkiä koko maailman neulojat olivat saatavilla omassa olohuoneessani. Neulomiseni on lisääntynyt huomattavasti, samoin netissä surffailu.

Oman blogin uskaltauduin laittamaan alkuvuodesta, kun kuulin vuodatuslaisesta suomenkielisestä mahdollisuudesta. Taisin olla ihan ensimmäisiä neuleblogi-vuodatukselaisia ellen ihan ensimmäinen. Paljon olen saanut uutta koneenkäyttötottumusta matkan varrella. Ja kivaakin on ollut.  

Seuraavaksi tarkoitukseni olisi keskittyä miettimään vähän johdonmukaisempaa tapaa kirjoituksilleni ja kuvamateriaalille. Nythän olen vain kirjoittaa pökäissyt jotain sivuntäytettä sen kummemmin miettimättä. Kyllä, kyllä tuo kultainen kudinpuikko on ravistellut ja mikseipä Merikin tämänpäiväisessä päivityksessään.