Saanko esitellä    Laura, Neulova Ystäväni Tampereelta

 <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Tämän hauskan projektin ansiosta minulla oli ilo tutustua virkeään, sanavalmiiseen ja energiseen nuoreen naiseen. Lauran kirjoittamat lukuisat, piiitkät viestit toivat valonpilkahduksia muuten niin tylsään arkeeni. Oli kiva vaihtaa ajatuksia niin neulomisesta kuin muustakin ajankohtaisesta mielessä pyörineestä aiheesta.

 

Laura tykkää nopeista autoista, Marimekosta ja Nalle Puhista. Musiikkimakuna on Suomirokki ja tietysti Maija Vilkkumaa, jotakin mainitakseni. Liikunnallisiin harrastuksiin kuuluvat ainakin avantouinti ja jumppa. Vaaleanpunainen on hänen värinsä. Ystäväni on kiinnostunut sisustamisesta ja haaveilee omasta talosta ja perheen perustamisesta, kunhan pitkän opiskelun jälkeen on aika asettua aloilleen johonkin niemeen, notkoon tai saarelmaan.

 

Käsitöistä neulominen taitaa olla Lauran ykkösjuttu. Ainakin viisi Fifi-huivia on valmistunut hänen näppäristä sormistaan kuluneen talven aikana, puhumatta lukuisista ystäville, sukulaisille, kavereille neulotuista kynsikkäistä, pipoista ja vauvannutuista. Ystäväni on innokas kokeilemaan erilaisia tekniikoita ja lankalaatuja eikä tunne huonoa omatuntoa kasvavista lankavarastoistaan. Useimpien neuleblogilaisten tavoin hän suunnittelee hamstrausreissuja Tallinnaan ja mikseipä muihinkin lankaparatiiseihin. Lankalaihikset eivät ole hänen juttunsa, vaan lankaa on ostettava niin paljon kuin sielu (ja kukkaro!) sietää. Avokkikin onneksi kannustaa ellei ihan yllytä.

 

Esittelenpä vielä upeat lahjat, jotka NY:ltäni sain. Lahjat olivat aivan uskomattoman "nappiin osuneita". En oikein tajua kuinka Lauran onnistuikin tutustua minuun ja mieltymyksiini näin täydellisesti.

 

1083.jpg

 

Laatulankaa, elämäni ekat Addit ja ihana sininen Tommy Taberman -kortti

 

 

1825.jpg

Silmukkamerkit, Marimekko-patalaput, hiuslenkkejä, puutarhapoika-jääkaappimagneetti, suklaata ja Nalle Puh -kortti. Suklaat ehtivät parempiin suihin ennen kuvausta, joten kuvassa pelkät kuoret.

 

1824.jpg

Fifi -huivi ja pikkuhuivi sekä kaipaamani kynsikkäät ehtaa silkkiä, suklaakahveeta ja

tyylikäs kortti.

 

Toivotan Lauralle sylintäydeltä onnea hänen nyt parin viikon päästä päättäessä opiskelunsa ja

valmistuessa ammattiin! Toivon myös, että tuttavuutemme jatkuu projektinkin jälkeen. Kukapa tietää, vaikka neuloisimme yhdessä 11.6 julkikutomustempauksessa...

 

Ninnille suurkiitos tästä projektista! Kyllä oli kivaa!