Kyllästyin verenpunaiseen blogipohjaani sitä pari kuukautta tuijoteltuani. Viimeisetkin rippeet punaisesta kaudesta saavat siis väistyä sinisen tieltä. Minulla on ollut melko voimakkaita värikausia elämäni varrella. Periodit ovat useinkin vaihtuneet hyvin äkisti toisiin. Toisaalta kaikki harmaat, musta, beige ja luonnonvalkoinen eivät koskaan ole lakanneet kiehtomasta, mutta se voimaväri vaihtuu kohtalaisen säännöllisin väliajoin.

Neulontarintamalla tuntuu hiljentyneen vähän joka puolella. Neulomossa, neulonta-listalla ja blogeissakin on ollut aika rauhallista viime päivinä. Mitähän kaikki ihmiset mahtavat puuhata?

a) neulovat kuumeisesti Neulovan Ystävän lahjaa?

b) avustavat Ulla-nettineulelehteä?

c) rapsuttelevat pihojaan?

d) potevat kevätflunssaa?

e) painiskelevat kevään viimeisten opiskeluun liittyvien deadline' iensä kanssa?

Neulomuksistani ei minullakaan ole yhtään kuvaa julkaistavaksi vrt. salaiset projektit. Puikot ovat kyllä suihkineet ja valmistakin on tullut ja useampi uusi työkin taas pantu alulle. Kesäksi ajattelin varata mökille runsaasti virkkuulankaa ja -koukkuja. Jospa saisin vaikka sipulipusseja väkerrettyä kaiken viljelemisen ja kompostoinnin lomassa. Virkattu sänkypeitto isoäidin neliöistä on myös vilahtanut suunnitelmissa.

1591.jpg

Keväistä roskanpolttoa ja kulotusta kylvötöihin ryhtymistä odotellessa