Sukkaswappi tai knit along - mikä lieneekään oikea ilmaisu - oli kiva juttu. Sain postia Riitulta. Kiitos paljon! Hieno sukka lempilangastani Nallesta. Nyt sitten pitäisi kyhätä sukalle pari. Työmatkoilla ehkä.

Oma sukkani, tai se, jonka neuloin, unohtui kuvata. Ohjeen puhtaaksi kirjoittaminenkin on vielä kesken. Odottelen kai näkeväni valmiin sukan Riitun blogissa ja täten välttyväni tehtävän loppuun suorittamiselta. Minun on vaikea kirjoittaa ohjeita toisille. Omat muistiinpanoni, jos niitä teen, ovat sellaista lyhennesalakieltä, ettei niistä toinen selvää saa.

17557.jpg

Sydänsukka on hieno! Jalka vähän kohjuinen (olisi pitänyt rajata paremmin)

Muutettuamme tänne Södertäljen keskustaan olen alkanut kulkea työmatkat bussilla ja/tai junalla. Parkkihalliimme on yhtä pitkä matka kuin rautatieasemalle tai bussipysäkille (3 min.). Laiskana ihmisenä en viitsi autoa hakea, vaan hyppään bussiin. Ja kas, olen voittanut itselleni 1 - 1½ tuntia neulomisaikaa päivässä! Vähän paineita tuottaa, että pitää olla aina varattuna jotain projektia kassiin ennen töihinlähtöä. Voihan sitä tietty vaihtoehtoisesti napata Metro-lehden asemalta aamutuimaan ja ratkoa siinä olevaa sudokua ajankuluksi.

Huomasin juuri, että Lankakomero oli kutsunut minut vastaamaan meemiin. Yritänpä ehtiä jossain välissä viikonlopun aikana. Nyt menen jatkamaan muuttolaatikoiden purkamista ja reikien poraamista seiniin. Huomenna täytyy sitten hakea vihonviimeiset rippeet entisestä asunnosta ja siivota se.

Neulominen on ollut vähäistä viime päivinä, apinaa olen kötöstellyt hapsulangasta. Kuvia sitten kun kaveri on valmis, jos kehtaan laittaa.