Edit: Laitan tähän ihan kiusallakin lisää tekstiä, vaikkei asiaa juuri olekaan. Häipyi tuo äskeinen päivitykseni lukuisten haamupäivitysten sekaan ja sekös harmittaa. Laitetaanpa vielä epäonnistunut kuvakin.

20390.jpg

Kuva on sumeaa neulepintaa. Tulee ihan nuotiotuli mieleen.

Taas pitäisi muuttaa majapaikkaa. Lähtö on perjantai-iltana ja työt uudessa paikassa alan maanantaiaamuna. Vaikeinta on päättää, mitä kaikkea on ihan PAKKO ottaa mukaan näin ensi alkuun. Auto on sellainen nakkikioski-mallinen ja tavaratilaa on ruhtinaalliset 1.44 kuutiota. Eipä paljon mahdu mukaan. Suoritin koepakkauksen eteisen nurkkaan. Aijai, pahalta näyttää...

22819.jpg

Nettikin sitten pimenee muutamaksi viikoksi. Kai sitä nyt surffailematta kestäisi, mutta kun netti on minulle muutakin; pankki, juna- ja bussiaikataulut, karttakirja, sanomalehti ja sähköposti. Ehkäpä tulee neulottua enemmän, kun ei aika kulu blogeissa notkuessa.

Seuraava tasaluku taas lähestyy, vaikkakin blogilistan mukaan Elämän suola on kovaa vauhtia luisumassa alamäkeä. 20000. kävijä saa mielellään ilmoittautua yhteystietoineen, niin palkitaan, kun ehditään.