Olen innolla seurannut näitä neuleblogeja ja himoinnut oman luomista. Aloitetaan nyt matalalla profiililla ja valmiilla mallilla. Neuleet ja muutkin käsityöt kai tässä pääasia on. Saapahan sitten nähdä riittääkö aika ja innostus päiväkirjan pitämiseen. Minulla ei ole enää pieniä lapsia ja suuretkin ovat jo maailmalla. Työ tuppaa kuitenkin haukkaamaan valtaosan ajastani ja energiastani. Käsillä näpertely on sitten ihanaa vastapainoa ja stressinpurkukeino.

Olimme muuten perjantaina Tukholmassa käsityömessuilla. Ei siellä nyt mitään maatamullistavaa oikeastaan ollut, mutta sainpahan tilaisuuden kokeilla nypläämistä ja innostuin ihan valtavasti. Nypläystyynyaihion löysin kirpputorilta pilkkahintaan ja pehmustin ja päällystin ihan itse.

Miehenkin olen saanut vähän innostumaan. Ensin hän leikkasi viitisen kiloa matonkuteita tulevia mökkimattoja varten. Ehdottelin sitten virkkausta ja ihmeekseni tämä puolipäivää perussilmukoiden kanssa ähkittyään virkkasi itselleen kaulaliinan. Siellä messuilla oli myös virkkaustyöpaja, jossa opastajana oli nuori mies. Itsekin taas aloin kokeilla virkkaamista monen vuoden tauon jälkeen.

Kokeilenpahan laittaa kuvia kestovaippakokeiluista. Ompelin ne pojanpojalle miniän ohjeiden mukaan.

520.jpg